COVID-19 info

Maatregelen

Tijdens Savanna Festival zullen we rekening moeten houden met de maatregelen die op dat moment gelden. Echter weten we op dit moment niet wat de maatregelen in zullen houden. We verwachten binnenkort meer informatie te kunnen verstrekken over dit onderwerp. Ondertussen werken we hard door om een veilig en verantwoord Festival te kunnen realiseren.

Onze visie

We hebben als organisatie besloten een normaal evenement te willen organiseren dit houdt in een evenement waarbij: geen rekening gehouden hoeft te worden met ‘Social distancing’ en waar geen mondkapjes gedragen hoeven te worden. Ook verwachten we dat het nodig is om een negatieve covid-19 test of een vaccinatierapport te kunnen overhandigen tijdens entree. Hiervoor is de gast zelf verantwoordelijk.

Daarnaast zullen we tickets restitueren (ook pre-registratie tickets) van gasten die een positieve covid-19 test kunnen overhandigen, gezien toegang tot het evenement dan niet verleend kan worden.

Wat gebeurt er bij annulering van het evenement?

Mocht het evenement gedwongen geannuleerd worden door geldende Covid-19 maatregelen laten we je dit direct weten door middel van een e-mail en uiting op onze Social-media kanalen.

Daarnaast hanteren we per type ticket verschillende opties betreffende restitutie of behoud van je ticket voor de eerstvolgende editie van ‘Savanna Festival’. Hieronder per ticket weergegeven.

Early Bird Ticket:

Bij dit type ticket wordt je ticket automatisch overgezet naar de eerstvolgende editie van ‘Savanna Festival’. Je zal van ons t.z.t een nieuw ticket ontvangen!

Let op! Restitueren van je ticket is niet mogelijk.

Regular Ticket:

Bij dit type ticket zijn er verschillende mogelijkheden die te kiezen zijn via een e-mail die je van ons zal ontvangen.

Restitutie: Je kan kiezen voor restitutie van je ticket exclusief initiële Servicekosten van je ticket. Je bent als gast dus alleen de servicekosten kwijt van de aanschaf van je ticket, en betaald geen kosten voor de restitutie van je ticket.

Behoudt van ticket: Je ticket zal voor de eerstvolgende ‘Savanna Festival’ geldig blijven. Je zal van ons t.z.t. een nieuw ticket ontvangen.

Late Bird Ticket:

Bij dit type ticket zijn er verschillende mogelijkheden die te kiezen zijn via een e-mail die je van ons zal ontvangen.

Restitutie: Je kan kiezen voor restitutie van je ticket exclusief initiële Servicekosten van je ticket. Je bent als gast dus alleen de servicekosten kwijt van de aanschaf van je ticket, en betaald geen kosten voor de restitutie van je ticket.

Behoudt van ticket: Je ticket zal voor de eerstvolgende ‘Savanna Festival’ geldig blijven. Je zal van ons t.z.t. een nieuw ticket ontvangen.