Buurtbewoners informatie

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden is alle informatie over de op- en afbouw, soundcheck data en onze programmering op deze pagina te bekijken.

Wilt u als buurtbewoner aanwezig zijn op één van onze evenementen? Meld uzelf dan aan door middel van een e-mail naar: Buurtbewoner@savannafestival.nl. De uiterlijke aanmeld datum is 31 Augustus 2021.

Beperken van overlast

Wij doen er alles aan om u zo min mogelijk overlast te bezorgen, zonder dat dit ten koste gaat van de beleving van alle bezoekers tijdens onze evenementen. Daarnaast doen we er alles aan om het verkeer rondom Evenemententerrein Wollebrand zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Wij stimuleren bezoekers om zo veel mogelijk met de fiets te komen. Ook zullen wij verkeersbegeleiding en tijdelijke bebording inzetten.

Werktijden en Shows

Hieronder vindt u een overzicht van alle werkdata en shows.

3 September 2021 Eerst voorbereidingen opbouw
4 t/m 9 September 2021 Start Opbouw werkzaamheden
9 September 2021 Soundcheck
10 September 2021 To be announced (Evenement)
11 September 2021 Savanna Festival (Evenement)
12 September 2021 To be announced (Evenement)
12 t/m 17 September 2021 Afbouw werkzaamheden
17 September 2021 Terrein opgeleverd

Mocht u tijdens onze evenementen toch hinder ondervinden, dan kunt u met uw klacht of vraag contact opnemen met de organisatie, bereikbaar op 06-15517067. Onze organisatie zal alle berichten direct afhandelen na een melding via dit telefoonnummer.

Bij vragen en/of opmerkingen over bovenstaande informatie kunt u e-mailen naar: Buurtbewoner@savannafestival.nl